Nieuwsberichten voor Nederland

14-03-2013

Na de aanslagen in VS wordt er in Nederland een aantal keer per jaar een analyse gemaakt van de nationale en internationale terroristische dreiging in ons land en bedreigingen van Nederlandse belangen in het buitenland.

31-12-2010

Rond zes uur vrijdagochtend heeft het KNMI opnieuw een waarschuwing voor extreem weer ingesteld voor de provincies Gelderland en Overijssel. Rond kwart over vijf had de weerdienst de waarschuwing juist ingetrokken.

30-12-2010

In het land worden burgers gewaarschuwd voor vallend ijs. Door de inzettende dooi kan ijs van daken schuiven of kunnen ijspegels naar beneden vallen.

27-07-2010

DEN HAAG - Een Nederlandse 22-jarige man is om het leven gekomen bij de paniek die zaterdag uitbrak bij de Loveparade in het Duitse Duisburg.

18-05-2010

(Novum) - Slachtofferhulp Nederland raadt nabestaanden van slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Libiƫ aan nog geen contracten te tekenen met rechtshulpverleners. Wie dat wel doet, zou wel eens verkeerde dingen kunnen tekenen, meldt een woordvoerder van de instantie donderdag.

07-04-2010

Slachtofferhulp Nederland juicht het besluit van de Pals Groep om het honoreringsbeleid te wijzigen toe en beschouwt het als een keerpunt in de letselschademarkt. "Slachtofferhulp Nederland hoopt dat er van deze stap van de Pals Groep een voorbeeldfunctie zal uitgaan", aldus de belangenorganisatie in een reactie op de koerswijziging bij Pals.

30-03-2010

Slachtofferhulp Nederland vindt dat Jurilex letselschadeslachtoffers en assurantietussenpersonen doelbewust op het verkeerde been zet, door rechtshulpverleners die PIV-convenanten hebben gesloten met verzekeraars over de kosten van rechtshulp in een kwaad daglicht te stellen. Slachtofferhulp schaart zich dan ook aan de zijde van de twaalf letselschadebureaus die een kort geding hebben aangespannen tegen Jurilex dat komende maandag dient.