Nieuwsberichten voor claim

04-04-2013

Mensen met letselschade die een vergoeding claimen, herstellen minder snel dan mensen die dat niet doen. Stress door letselschadeafwikkeling is een mogelijke verklaring hiervoor.

18-10-2012

Slachtoffers van de salmonellabesmetting eisen een schadevergoeding van visfabrikant Foppen. Er hebben zich tot nu toe 18 mensen gemeld, aldus letselschade-advocaat Yme Drost.

28-07-2010

Bij een bedrijfsongeval bij de raffinaderij van BP in Rotterdam is woensdagochtend een medewerker om het leven gekomen.

28-04-2010

DEN BOSCH - Twee Limburgers die zeggen seksueel misbruikt te zijn op het katholieke jongenspensionaat Sint Maria ter Engelen in Bleijerheide (Kerkrade), zijn een actie begonnen lotgenoten bijeen te brengen voor een megaclaim bij de katholieke kerk.

28-04-2010

Afgelopen dagen zijn er veel mensen door gladde stoepen en straten op de spoedeisende hulp beland.

27-04-2010

Reizigers uit de Europese Unie hebben recht op compensatie nu vluchten zijn geannuleerd vanwege de aswolk uit IJsland. Dat zegt EU-commissaris Siim Kallas van Transport.

04-03-2010

Het gifschandaal in Zoetermeer heeft inmiddels meerdere malen de landelijke aandacht getrokken. Onlangs kwam Hart va Nederland met een nieuw onderwerp over het gifschandaal waarbij men een interview had met een inwoonster van onze stad die borstkanker zou hebben gekregen als mogelijk gevolg van de uitstoot van Ethyleenoxide door Sterigenics. In de uitzending kwam naar voren dat de vrouw voorbereidingen aan het treffen is voor een schadeclaim tegen Sterigenics.

24-02-2010

In Ierland zorgt het centrale bureau dat alle letselschades afhandelt niet alleen voor lagere kosten, ook de omvang van de schadeclaims neemt af. De in 2004 ingezette omslag lijkt louter winstpunten op te leveren.

20-01-2010

Letselschade-advocaten zijn boos op Achmea. De verzekeraar heeft aangekondigd dat bij whiplash-klachten voortaan een maximale termijn wordt gehanteerd voor het afwikkelen van de schade. Volgens Achmea herstellen de meeste whiplash-patiƫnten binnen twee tot drie maanden. "Dit weten wij uit ervaring", aldus een brief van Achmea's manager personenschade Rob Kranenborg aan advocaten, zo meldt dagblad Trouw.

20-01-2010

Letselschade-advocaat Martin de Witte uit Amersfoort zegt dat Slachtoffers en nabestaande van de Q.Koorts hun schade bij de boeren kunnen verhalen.