Nieuwsberichten voor claimen

04-04-2013

Mensen met letselschade die een vergoeding claimen, herstellen minder snel dan mensen die dat niet doen. Stress door letselschadeafwikkeling is een mogelijke verklaring hiervoor.

28-07-2010

Bij een bedrijfsongeval bij de raffinaderij van BP in Rotterdam is woensdagochtend een medewerker om het leven gekomen.

28-04-2010

DEN BOSCH - Twee Limburgers die zeggen seksueel misbruikt te zijn op het katholieke jongenspensionaat Sint Maria ter Engelen in Bleijerheide (Kerkrade), zijn een actie begonnen lotgenoten bijeen te brengen voor een megaclaim bij de katholieke kerk.

28-04-2010

Afgelopen dagen zijn er veel mensen door gladde stoepen en straten op de spoedeisende hulp beland.

27-04-2010

Reizigers uit de Europese Unie hebben recht op compensatie nu vluchten zijn geannuleerd vanwege de aswolk uit IJsland. Dat zegt EU-commissaris Siim Kallas van Transport.

20-01-2010

Letselschade-advocaten zijn boos op Achmea. De verzekeraar heeft aangekondigd dat bij whiplash-klachten voortaan een maximale termijn wordt gehanteerd voor het afwikkelen van de schade. Volgens Achmea herstellen de meeste whiplash-patiƫnten binnen twee tot drie maanden. "Dit weten wij uit ervaring", aldus een brief van Achmea's manager personenschade Rob Kranenborg aan advocaten, zo meldt dagblad Trouw.