Nieuwsberichten voor gladheid

02-02-2011

ARNHEM - Bij aanrijdingen op de A12 richting Arnhem zijn dinsdagavond tussen knooppunt Velperbroek en de IJsselbrug bij Westervoort 22 gewonden gevallen, waarvan één ernstig.

21-01-2011

Donderdagochtend zijn diverse bestuurders gewond geraakt bij aanrijdingen op wegen binnen en buiten de bebouwde kom. Op de Noorder IJ- en Zeedijk in Zaandam reed een auto van de dijk. De auto raakte een lantaarnpaal en belandde onderaan de dijk tegen een hek. De bestuurder, een 30-jarige Zaandammer, is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

31-12-2010

Rond zes uur vrijdagochtend heeft het KNMI opnieuw een waarschuwing voor extreem weer ingesteld voor de provincies Gelderland en Overijssel. Rond kwart over vijf had de weerdienst de waarschuwing juist ingetrokken.

24-12-2010

Vandaag is er in de provincie Drenthe ruim negentig slippartijen en eenzijdige ongevallen gebeurd. Veel auto's gleden van de weg af of kwamen vast te zitten in de sneeuw. Bij de meeste ongevallen ging het om lichte blikschade. Bij zeven ongelukken was er sprake van licht letsel.

26-11-2010

Een automobiliste is vrijdagochtend in Erp gewond geraakt toen ze door de gladheid uit een scherpe bocht vloog en tegen een huis botste.

24-02-2010

DEN HAAG - Door het winterse weer hebben autoverzekeraars afgelopen januari twintig miljoen euro meer schade uitgekeerd. In de meeste gevallen ging het om blikschade. Dat blijkt vrijdag uit berekeningen van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) van het Verbond van Verzekeraars.