Nieuwsberichten voor jurilex

30-03-2010

Slachtofferhulp Nederland vindt dat Jurilex letselschadeslachtoffers en assurantietussenpersonen doelbewust op het verkeerde been zet, door rechtshulpverleners die PIV-convenanten hebben gesloten met verzekeraars over de kosten van rechtshulp in een kwaad daglicht te stellen. Slachtofferhulp schaart zich dan ook aan de zijde van de twaalf letselschadebureaus die een kort geding hebben aangespannen tegen Jurilex dat komende maandag dient.

30-03-2010

Letselschadebureau Jurilex zal op Letselschade.nl een rectificatie plaatsen van eerder gedane uitlatingen aan het adres van de vereniging Nationale Letselschade Experts (NLE), expertise- en schaderegelingsbureau Tijbout en Korevaar Letselschade, waarin deze, naar nu blijkt ten onrechte, zijn beschuldigd van het maken van oneerlijke prijsafspraken met verzekeraars.

23-03-2010

Twaalf letselschadebureaus hebben een kort geding aangespannen tegen concurrent Jurilex, omdat dit bureau hen zwart zou maken bij intermediair en consument. De bureaus, waaronder alle leden van het samenwerkingsverband NLE, wijzen op publicaties op een aan Jurilex gerelateerde website en een brief van Jurilex aan tussenpersonen.