Nieuwsberichten voor meldpunt

04-04-2013

Vandaag is Het HagaZiekenhuis en Hartpatiƫnten Nederland het eens geworden over de afhandeling van de klachten van hartpatiƫnten.

28-12-2012

Afgelopen week is het meldpunt vuurwerkoverlast.nl geopend. Hier kunnen mensen klachten indienen over vuurwerk overlast. Het meldpunt was zo populair dat deze na 2 dagen overbelast was. Momenteel is deze weer online en zijn er zo'n 32.000 meldingen gedaan. Deze meldingen hebben het meest betrekking op het te vroeg afsteken van vuurwerk, dit mag pas op oudjaarsdag van 10 uur 's ochtends tot 2 uur 's nachts.

24-12-2012

Donderdag is er een landelijk meldpunt geopend waar mensen een klacht kunnen indienen over cardiologie. Er zijn hier al honderden telefoontjes binnen gekomen. In het weekend is de lijn gesloten en zijn er ruim honderd e-mails met klachten ontvangen.

18-01-2011

RIJSWIJK - Een week na de brand bij Chemie-Pack in Moerdijk is nog veel onduidelijk. Omwonenden maken zich zorgen; ze vragen zich af er voor hen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen en zijn boos over het gebrek aan informatie.