Nieuwsberichten voor ree

28-03-2013

Vandaag heeft de Openbaar Ministerie heeft de 53-jarige Leo D. veroordeeld tot 30 maanden celstraf waarvan helft voorwaardelijk wegens het filmen van naakte buurkinderen.

14-03-2013

Deze week is een scholier uit het Middelharnis door een leeftijdsgenoot afgetuigd met een moersleutel. Tiental jongeren keken toe toen het slachtoffer klappen kreeg met het gereedschap. Een van de kijkers filmde zonder in te grijpen het voorval.

03-07-2012

Breda - Uit de zitting van dinsdag bleek dat de ouders van de misbruikte Oudenbosche meisjes willen gebruiken maken van het spreekrecht voor slachtoffers namens hun kinderen.

25-06-2012

MELISSANT - Een verkeersongeval heeft in de nacht van zaterdag op zondag, even buiten het Zuid-Hollandse Melissant op Goeree-Overflakkee, plaats gevonden. Hierbij zijn een broer en zus om het leven gekomen.

01-12-2011

Vanochtend is er een ongeval gebeurt op de Stolderijweg in Wagenborgen. De bestuurder moest plotseling uitwijken voor een overstekende ree.

28-06-2011

Maandagmiddag werd er een ambulance naar de BGS aan de Fortunaweg in Schiedam gestuurd omdat een vrouw onwel was geworden. Dit was vermoedelijk te wijten aan een vreemde lucht die in het pand hing.

07-01-2011

Donderdag rond kwart over 4 werd de brandweer van Reeuwijk en de OVD Gouda opgeroepen om met spoed naar de Raadhuisweg in Reeuwijk te gaan voor een ongeval met beknelling. Hiervoor werden ook twee ambulances gealarmeerd. Ook kwam de HV van Gouda ter plaatse die vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel moest komen in verband met een hulpverlening

25-05-2010

(Novum) - Twee mensen zijn zondagnacht om het leven gekomen bij een aanrijding tussen twee auto's in Utrecht. Vier andere personen raakten zwaargewond, meldt de politie.