Nieuwsberichten voor straf

17-04-2013

Vandaag begint het strafproces in Marseille voor de lekkende borstimplanten van Poly Implant Prothèse. Jean-Claude Mas en vier medewerkers van PIP zijn verdachten.

28-03-2013

Vandaag heeft de Openbaar Ministerie heeft de 53-jarige Leo D. veroordeeld tot 30 maanden celstraf waarvan helft voorwaardelijk wegens het filmen van naakte buurkinderen.

04-07-2011

Rotterdam-Een voorbijganger waarschuwde zaterdagmorgen rond vier uur de hulpdiensten dat er een voertuig in het water lag bij de Wollefoppenweg tussen Rotterdam en Zevenhuizen. Toen was het al te laat voor Martin, die op de bijrijdersstoel overleed. Het is nog onduidelijk of hij is verdronken of door de klap onherstelbaar letsel heeft opgelopen.

24-09-2010

De dodelijke aanrijding in oktober 2009 in het buitengebied tussen Erp en Uden was een moord. De twee betrokken jonge mannen hebben het fatale ongeluk bewust veroorzaakt om verzekeringsgeld op te strijken.

Dat concludeerde het Openbaar Ministerie vrijdag voor de rechtbank in Den Bosch. Het eiste daarom veertien jaar cel tegen beiden.