Nieuwsberichten voor verklaring

24-07-2013

Zaterdag omstreeks 04:25 kregen agenten uur een melding dat er in de Hoofdstraat in Apeldoorn een vechtpartij gaande was. Toen zij bij de opgegeven locatie aankwamen, zagen zij diverse jongeren alle kanten opschieten. Een eind verderop, stonden ook enkele jongeren. In beide groepen werden twee jongeren aangewezen die mogelijk bij het incident betrokken waren. Zij zijn aangehouden en hebben een verklaring afgelegd.

03-05-2013

Zaterdagavond 27 april heeft er een mishandeling plaats gevonden in de Noord Voorstraat. Bij de mishandeling waren meerdere jongeren betrokken. Uit politie verklaringen blijkt dat omstanders het voorval mogelijk op foto of film hebben vastgelegd.

13-02-2013

De politie heeft woensdagmiddag rond 12.00 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven een verdachte aangehouden voor de ernstige mishandeling van afgelopen weekend in Helmond.

25-07-2012

Vandaag moet 27-jarige kickbokser Badr Hari zich melden bij de recherche in Amsterdam. Hij moet daar zijn verklaring afgeven omdat hij verdacht wordt bij ten minste twee mishandelingen.

13-10-2010

Dinsdagavond heeft de politie aan het begin van de avond een melding gekregen van een mishandeling. Op de parkeerplaats in de Heilaarstraat bleek dat een 51-jarige man bedreigd wordt door drie mannen met een mes.