Dode bij groot ongeval op A28 bij Leusden

09-10-2010

Zaterdagmiddag is een vrouw om het leven gekomen. Dit kwam door een ongeval waarbij een vrachtwagen en auto's betrokken waren. De vrachtwagenchauffeur zit vast en wordt verhoord omdat hij de verdachte is van de dood.

Er was file op de linkerrijstrook van de snelweg. De achteropkomende tankauto wilde van rijbaan veranderen en botste op de auo van de vrouw. Door haar verwondingen overleed de automobiliste ter plaatse.

In een andere auto waar de vrachtwagen tegenaan botste zat een zwangere vrouw, zij was ter plekke geholpen door ambulancepersoneel. Er waren in totaal 6 auto's beschadigd bij het ongeluk.

De file was veroorzaak omdat er door een sporenonderzoek de rijbaan was afgesloten

Keywords: ongeval letselschade om het leven gekomen verhoord dood file botsing ambulancepersooneel rijbaan afgesloten

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.