Getuigen gezocht gewapende overval Vlissingen

27-10-2010

Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een gewapende overval die plaatsvond op maandag 25 oktober 2010 omstreeks 20.00 uur in een woning gelegen aan de Rietkraag in Vlissingen (wijk Lammerenburg)

Rond dit tijdstip drongen twee gewapende mannen de woning binnen en dwongen de bewoners onder bedreiging geld en goederen af te geven. De twee overvallers zijn daarna gevlucht via een fietsvoetpad richting de wijk Rosenburg met het buitgemaakte geld, sieraden en merktassen.

Het overvallenteam is op zoek naar personen die op dat tijdstip mogelijk iets gezien hebben in de omgeving van de Rietkraag. Opvallend detail is dat de twee mannen na de overval een groot aantal merktassen bij zich hadden. In de tassen waren de doosjes met de sieraden gestopt. Op de vluchtroute zijn inmiddels enkele doosjes leeg teruggevonden.

De politie wil ook graag in contact komen met bewoners in de omliggende straten die lege sieradendoosjes of merktassen in hun tuin of vuilcontainer hebben aangetroffen.

Het signalement van de overvalles luidt als volgt:

  • 1 negroïde man en 1 licht getinte man
  • beide mannen zijn ongeveer 20 jaar
  • beiden droegen donkere kleding.

Uit onderzoek is gebleken dat de daders via de wijk Rosenburg zijn weggevlucht. Vermoedelijk hebben zij zich in het omcirkelde gebied op bijgaand plattegrondje opgehouden

Keywords: politie getuigen wapen bedreiging overval daders slachtoffers Vlissingen

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.