Dodelijk ongeval in Purmerend

15-12-2010

De sportief uitgevoerde Renault Clio waarmee een 18-jarige bestuurder zondagmorgen op de Verzetslaan in Purmerend crashte, was niet zijn eigendom. De Purmerender, die zwaar gewond maar buiten levensgevaar in het ziekenhuis ligt, leende de auto van een kennis. Bij het ongeluk kwam de 17-jarige Bowie Tortor die op de passagiersstoel zat, om het leven.

De bestuurder, die net in het bezit was van zijn rijbewijs, wordt door de politie inmiddels officieel verdacht van het veroorzaken van een dodelijk ongeval. Dit ondanks dat de uitslag van het bloedonderzoek naar gebruik van drank of drugs nog niet bekend is. ,,Het is namelijk overduidelijk dat hij veel te hard heeft gereden’’, aldus een woordvoerster van de politie.

Keywords: ongeval purmerend rijbewijs politie verdacht ongeval dodelijk te hard rijden ziekenhuis

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.