Kettingreactie na ongeval zorgt voor een zwaargewonde vrouw

12-01-2011

Amersfoort - Een 17-jarig meisje is in Amersfoort zwaargewond geraakt na een ongeval. Het ongeval zorgde voor schade mij meerdere voertuigen.

Op het Operaplein vond een aanrijding plaats waar een auto een fietsster schepte. De auto probeerde haar nog te ontwijken. Hierdoor raakte hij de macht over het stuur kwijt, en kwam hij tegen een boom tot stilstand.

De boom sneuvelde hierbij, en viel om op een kleine parkeerplaats. Enkele auto's vingen de boom op, een raakten zwaar beschadigd. Het geraakte meisje is zwaargewond per traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto heeft waarschijnlijk een beroerte gehad, waardoor hij crashte. De auto kwam op de kop terecht. Er wordt een onderzoek gestart naar het ongeval.

(bron: 112-nieuws)

Keywords: Kettingreactie ongeval zwaargewonde vrouw traumahelicopter crash macht over het stuur schade voertuigen

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.