Twee gewonden bij ongeval in Norg

12-04-2011

Dinsdagmorgen werd er een ongeval tussen twee auto’s gemeld aan de Langeloerweg in Norg

Hierop werden de brandweerkorpsen van Roden en Norg gealarmeerd. Ook de Officier van Dienst werd naar het ongeval gestuurd.

Ter plaatse bleek het ongeval iets verder in de richting van Langelo gebeurd te zijn. Een personenauto wou op de Langeloerweg afslaan naar de Wittenkamp. Doordat deze net na een flauwe bocht ligt was de auto pas laat te zien voor achteropkomend verkeer. Een achteropkomende bestuurster zag het voertuig dan ook te laat en een verwoede rempoging bracht geen redding. Door de klap van het ongeval werd de voorste personenauto een behoorlijk stuk naar voren geschoven. De Bestuurder van dit voertuig is zelfstandig uit de auto gekomen maar is wel door een ambulance opgehaald om verder gecontroleerd te worden in het ziekenhuis.

De Bestuurster van de achteropkomende auto had minder geluk, Zij kon niet meer zelfstandig het voertuig verlaten en is door het ambulancepersoneel en de brandweer uit de auto bevrijdt. Hiervoor heeft de brandweer het achterportier moeten verwijderen. De bestuurster is met onbekend letsel overgebracht naar het WZA in Assen. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht waarna berger Dorenbos uit Langelo de voertuigen kon afslepen. De weg is ruim anderhalf uur afgesloten geweest voor al het verkeer.

Keywords: letselschade ongeval ambulance ovd personenauto achterportier verwijderen afslepeb weg afgesloten

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.