Overwinning Oranje verandert in WK drama

06-07-2010

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Aan de Jan Steenstraat wilde feestvierende Oranjesupporters op een bestelwagen met open laadbak een ronde maken door de wijk. Dit is misgegaan doordat de bestuurder hoge toeren maakte en 10 meter later van de schrik tot stilstand kwam. Dit had diverse gewonden als gevolg die door de ambulancedienst naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Twee slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd. Één slachtoffer met een ontwrichte pols en de andere met een heupfractuur. De rest van de slachtoffers werd geadviseerd om met eigen vervoer naar het ziekenhuis / huisartsenpost af te reizen. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan en diverse getuigen verhoord.

(bron: www.112krimpen.nl)

Keywords: auto ongeluk overwinning oranje wk drama krimpen aan den ijssel ambulance ontwrichte pols heupfractuur

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.