Zwarte Zaterdag 4 Augustus

01-07-2012

Den Haag- Het wordt deze zomer weer dringen op de Franse snelweg. Ook deze zomer is er een zwarte zaterdag. En dit jaar valt die op 4 Augustus.

Als u als vakantieganger in noordelijke of zuidelijke richting gaat, moet er rekening gehouden worden met honderden kilometers file. Niet alleen deze zwarte zaterdag, maar ook het weekeinde van 14 juli wordt druk. Dit in verband met de nationale feestdag.

In Duitsland zal de meeste drukte in de laatste week van Juli zijn, oorzaak hiervan zijn werkzaamheden.
Het meeste verkeer is op doorreis door Duitsland naar het zuiden toe.
In Belgiƫ staan er regelmatig files bij mooi weer, richting de kust. Ook rond Antwerpen en Brussel kan het druk zijn.

De ANWB raadt iedereen af om de zaterdag te mijden. Beste dagen om op pad te gaan zijn donderdag en zondag. Op de zwarte zaterdag zullen de grootste problemen zich bevinden op de A10 Parijs-Bordeaux-Spaanse grens en op de A7/A9 Lyon-Orange-Spaanse grens.

Keywords: zwarte zaterdag 4 augustus

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.