Ernstige verkeersongeval met twee gewonden op N31

12-10-2012

Donderdagmiddag zijn er twee mensen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Waldwei N31.

Het verkeersongeval gebeurde tussen Garyp en Nijega. De auto waarin de personen zaten raakte door een onbekende oorzaak van de weg en sloeg over de vangrail, hierdoor kwam het voertuig over de kop op de andere weghelft terecht. Tijdens de ongeval is één slachtoffer uit de auto geslingerd en op de weg terecht gekomen, het andere slachtoffer kwam in de auto bekneld te zitten en moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Het mobiel medisch team en drie ambulances kwamen ter plaatse voor eerste hulp. Beide slachtoffers zijn per ambulance met ernstige letsel overgebracht naar het ziekenhuis

De politie is een lange tijd bezig geweest met sporenonderzoek. Hierdoor was de weg in beide richtingen afgesloten en moest het overige verkeer een omleidingsroute zoeken.

Keywords: verkeersongeval slachtoffer letsel ziekehuis vangrail geslingerd sporendonderzoek

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.