Man met steekwond

30-11--0001

Haarlem - Op woensdagmorgen deed een 20-jarige Haarlemmer aangifte van mishandeling op de Bakenessergracht in Haarlem. Scherp voorwerp

Het slachtoffer kon de slaap niet vatten en ging een rondje rennen. Omstreeks 03.50 uur liep hij op de Bakenessergracht ter hoogte van de Korte Begijnensteeg. Hier werd hij geroepen door een Engels sprekende man. Toen hij stopte om te vragen wat er was, kwam de man op hem af en greep het slachtoffer bij zijn keel. Deze duwde de man aanvankelijk weg, maar deze kwam terug en stak het slachtoffer met een scherp voorwerp. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val. De dader ging er rennend vandoor.

(bron:politie.nl)

Keywords: haarlem steekwond keel slachtoffer slachtoffer scherp voorwerp

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.