Verkeersruzie in Nijmegen

26-08-2013

Een 42-jarige Nijmegenaar is zondagmiddag rond 17.45 uur aangehouden op verdenking van mishandeling. Het incident was op het parkeerterrein van een supermarkt aan de Daalseweg.

De 42-jarige was naar eigen zeggen op zijn gezicht geslagen door een andere man. Dit zou gebeurd zijn nadat hij tegen de richting in langs een slagboom was gereden. Daarop had hij zijn opponent -een man van 31 uit Nijmegen- ook een klap tegen het gezicht gegeven. Vervolgens vertrok de 42-jarige.

De 31-jarige belde daarop de politie en verklaarde aangifte te willen doen van mishandeling. Agenten konden in de buurt de 42-jarige aanhouden. Deze zei vervolgens ook aangifte te willen doen van mishandeling. Hij verklaarde dat hij niet de eerste was die geslagen had, maar erkende wel tegen de richting ingereden te hebben.

Keywords: ruzie mishandeling klap gezicht aangifte geslagen

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.