Verdachte mishandeling Paul Hofman aangehouden

09-09-2013

Rotterdam - De politie heeft maandagochtend een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van mishandeling van de 49-jarige Paul Hofman uit Ridderkerk. Het slachtoffer overleed enkele dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Paul Hofman was woensdagavond 21 augustus aan het barbecueën op het speelveld aan het Wilbertoord in Rotterdam. Hij was daarbij in gezelschap van een man, met wie hij volgens getuigen op een bepaald moment een woordenwisseling kreeg. Korte tijd later lag Paul gewond op de grond en overleed enkele dagen daarna in het ziekenhuis.

De politie startte direct een grootschalig onderzoek. Zij sprak daarbij met veel getuigen. Aandacht in onder meer het tv-programma Opsporing Verzocht en een passantenonderzoek leverde het team waardevolle tips op.

Het onderzoek leidde maandag tot de aanhouding van de 32-jarige Rotterdammer, die twee dagen na de mishandeling was aangehouden voor een ander strafbaar feit.

De 32-jarige verdachte zat voor dat feit in voorlopige hechtenis en werd maandagochtend opnieuw aangehouden op verdenking van doodslag dan wel mishandeling met de dood tot gevolg. Daarnaast wordt hij verdacht van diefstal van de persoonlijke eigendommen van het slachtoffer. De verdachte wordt op dit moment nader gehoord.

(bron:politie.nl)

Keywords: mishandeling rotterdam paul hofman dood passantenonderzoek

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.