Politieauto betrokken bij verkeersongeval

30-10-2013

Een politieauto van de Landelijke Eenheid is dinsdagavond op de Franklin Rooseveltlaan na een botsing met een personenauto op de kop tegen een vangrail beland. Een agente, die als bijrijdster in het politievoertuig zat raakte licht gewond bij het ongeluk en werd met een ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek naar toedracht.

Een 24-jarige agent reed dinsdagavond 29 oktober 2013 omstreeks 21.00 uur met zijn surveillanceauto over de Zuidelijke Rondweg in de richting van de A27, hij wilde zijn weg vervolgen over de A27 richting Oosterhout. Hij kwam op de kruising met de op/afrit naar de rijksweg in aanrijding met een personenauto, bestuurd door een 53-jarige vrouw uit Bavel die vanaf de A27 richting Zuidelijke Rondweg wilde rijden. De 28-jarige agente die als bijrijdster in de politieauto zat, raakte licht gewond. Zij mocht na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. Er wordt, mede in het kader van de objectiviteit, een onderzoek door agenten van de Eenheid Zeeland-West Brabant ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

(bron:politie.nl)

Keywords: politie verkeersongeval angte bijrijdster bekneld ziekenhuis breda

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.