Letselschade bij aanrijding fietsers

22-12-2013

AALTEN - Op de kruising tussen de Dijkstraat en de Driessenshof vond op zaterdag 21 december een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Hierbij raakte een 60-jarige man uit Aalten gewond. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21:30 uur. De 60-jarige fietste op de Dijkstraat in noordelijke richting. Een 17-jarige man uit Aalten die vanaf de Admiraal de Ruyterstraat en de Dijkstraat de Driessenhof in wilde fietsen, zag de 60-jarige over het hoofd waardoor de aanrijding ontstond. De 60-jarige viel daarbij waarschijnlijk met zijn hoofd op de grond. Omdat ernstig letsel vermoed werd, werd de traumahelikopter opgeroepen. Deze is ter plaatse gekomen. Het slachtoffer kon echter met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Keywords: letselschade aanrijding fietsers slachtoffers

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.