Nieuwsberichten voor drama

19-08-2011

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Aan het muziekfestival Pukkelpop komt dit jaar een dramatisch einde. De organisatie besloot vrijdagochtend dat het evenement wordt stopgezet, omdat donderdag vijf festivalgangers om het leven kwamen. Dat gebeurde door het noodweer dat aan het begin van de avond over het terrein trok. Tientallen mensen raakten zwaargewond.

25-03-2011

Heerenveen - Een 86-jarige man is dinsdagavond bij een bizar ongeval in Heerenveen om het leven gekomen. Wat een feestelijke opening moest werden in een nieuwe parkeergarage in Heerenveen liep uit op een volledig drama.

29-07-2010

DÜSSELDORF - Het dodental als gevolg van de paniek tijdens de Loveparade in Duisburg zaterdag is opgelopen tot twintig.

27-07-2010

DEN HAAG - Een Nederlandse 22-jarige man is om het leven gekomen bij de paniek die zaterdag uitbrak bij de Loveparade in het Duitse Duisburg.

07-07-2010

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Aan de Jan Steenstraat wilde feestvierende Oranjesupporters op een bestelwagen met open laadbak een ronde maken door de wijk. Dit is misgegaan doordat de bestuurder hoge toeren maakte en 10 meter later van de schrik tot stilstand kwam. Dit had diverse gewonden als gevolg die door de ambulancedienst naar het ziekenhuis zijn gebracht.