Nieuwsberichten voor levensgevaar

24-08-2012

Afgelopen woensdag is er tijdens de introductieavond voor eerstejaars op het ROC Tilburg dronken twee 16-jairge meisjes van een bekertje ranja dat op een tafel met ongeveer twintig bekertjes stond. Een jongen dronk ervan en spuugde meteen weer uit, de twee meisjes dronken het spul op en raakten daardoor gewond.

03-08-2012

Donderdag is een één jarige jongetje te water geraakt op de Langweerderwielen. Het kleine kindje is door het direct ingrijpen uit het water gehaald en eerste hulp gekregen door een arts die toevallig op een nabij gelegen boten aanwezig was.

25-11-2011

Donderdagavond is er een 54-jarige man uit Assen levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval op de M.L. Kingweg in Assen.

09-09-2011

Donderdagavond heeft er in Schiedam een steekpartij plaatsgevonden. Dit gebeurde midden op straat.

05-01-2011

Bij de enorme brand in Moerdijk hebben zich meerdere grote explosies voorgedaan. Mogelijk gaat het om ontplofte opslagtanks. De explosies zijn duidelijk te zien en te horen en hebben grote paddenstoelvormige wolken tot gevolg. Bij de ontploffingen zijn stoffen vrijgekomen die giftig, bijtend en brandbaar zijn. Of dat ook voor de rookwolken geldt, is nog onduidelijk.

05-01-2011

Bij een chemisch bedrijf op industrieterrein aan de Vlasweg in Moerdijk woedt woensdagmiddag een zeer grote brand. Dat heeft een politiewoordvoerder gezegd. Er zouden geen gewonden zijn gevallen. Brandweermannen melden dat er levensgevaarlijk spul de lucht in gaat, meldt Omroep Brabant. In Zuid-Holland Zuid is sprake van de hoogste alarmfase.