Nieuwsberichten voor verhalen

20-02-2013

ROTTERDAM - Doordat de afgelopen weken de temperatuur in Nederland flink vaak heeft afgewisseld tussen -5 en 10 graden heeft het asfalt hier flink onder geleden.

11-10-2010

Als een eigenaar van een opstal schede lijdt als gevolg van een opstal, kan je de mede-eigenaar(s) aanspreken voor een gedeelte van de schade.

Een vrouw lag in de hangmat in haar tuin. De hangmat hing aan een gemetselde pilaar. Toen zij in de hangmat lag, is de pilaar over haar heen gevallen. Hierdoor liep ze een dwarslaesie op. De vrouw had met haar partner een AVP afgesloten ten behoeve van hen beiden.

04-10-2010


Een auto ligt vrijdagavond in Amsterdam op zijn kant, nadat een demonstratie tegen het kraakverbod uitliep op rellen.

28-04-2010

U laat uw auto onbeschadigd achter en bij terugkeer zit er ineens een deuk in. Zonder een briefje achter de voorruit. Gelukkig kunt u uw schade verhalen bij het Waarborgfonds en hoeft u niet altijd zelf voor de kosten op te draaien.

28-04-2010

Afgelopen dagen zijn er veel mensen door gladde stoepen en straten op de spoedeisende hulp beland.

28-04-2010

Bedrijven in Nederland dreigen opgezadeld te worden met miljoenen euro's aan onverzekerde letselschade van (ex-)werknemers die in het verleden bij een verkeersongeluk gewond raakten. Dit als gevolg van een uitspraak van het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad.

07-04-2010

Slachtofferhulp Nederland juicht het besluit van de Pals Groep om het honoreringsbeleid te wijzigen toe en beschouwt het als een keerpunt in de letselschademarkt. "Slachtofferhulp Nederland hoopt dat er van deze stap van de Pals Groep een voorbeeldfunctie zal uitgaan", aldus de belangenorganisatie in een reactie op de koerswijziging bij Pals.

04-03-2010

Nu de dooi is ingetreden worden de sporen die acht weken sneeuw en ijs op het wegdek hebben achtergelaten in volle omvang zichtbaar. Wat moet je doen als je met hoge snelheid in een gat rijdt? Wie dient de schade te betalen?

04-03-2010

Het gifschandaal in Zoetermeer heeft inmiddels meerdere malen de landelijke aandacht getrokken. Onlangs kwam Hart va Nederland met een nieuw onderwerp over het gifschandaal waarbij men een interview had met een inwoonster van onze stad die borstkanker zou hebben gekregen als mogelijk gevolg van de uitstoot van Ethyleenoxide door Sterigenics. In de uitzending kwam naar voren dat de vrouw voorbereidingen aan het treffen is voor een schadeclaim tegen Sterigenics.