Nieuwsberichten voor autoschade

10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

13-08-2010

OngevalClaimen.nl maakt Nederlander bekend met recht op gratis schadevergoeding middels online letselschade test

11-05-2010

Bij een zwaar ongeval in Klemskerke, een deelgemeente van De Haan, is een auto in een kanaal beland. Daarbij kwam één persoon om het leven. Twee andere inzittenden werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

28-04-2010

U laat uw auto onbeschadigd achter en bij terugkeer zit er ineens een deuk in. Zonder een briefje achter de voorruit. Gelukkig kunt u uw schade verhalen bij het Waarborgfonds en hoeft u niet altijd zelf voor de kosten op te draaien.

28-04-2010

Afgelopen dagen zijn er veel mensen door gladde stoepen en straten op de spoedeisende hulp beland.

28-04-2010

LANSINGERLAND - Deze week krijgt een groot deel van Lansingerland een Europees schadeformulier in de bus. Het bekende formulier heeft een eigen jasje gekregen en wordt als het 'Beperk de schade' formulier aangeboden door ABS De Haan Autoschadeservice.

04-03-2010

Nu de dooi is ingetreden worden de sporen die acht weken sneeuw en ijs op het wegdek hebben achtergelaten in volle omvang zichtbaar. Wat moet je doen als je met hoge snelheid in een gat rijdt? Wie dient de schade te betalen?

24-02-2010

DEN HAAG - Door het winterse weer hebben autoverzekeraars afgelopen januari twintig miljoen euro meer schade uitgekeerd. In de meeste gevallen ging het om blikschade. Dat blijkt vrijdag uit berekeningen van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) van het Verbond van Verzekeraars.