Taxichauffeur aangehouden na aantreffen man met zwaar letsel

19-05-2014

Sint Michielsgestel - Een 56-jarige Bossche taxichauffeur is zaterdagmorgen aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een mogelijke aanrijding met letsel nadat hij zich gemeld had bij de politie.

Op zaterdagmorgen 17 mei 2014 kwam er om 3:30 uur bij de meldkamer een melding dat een man zwaargewond op de Bosschebaan lag in Sint Michielsgestel. Politie en ambulance spoedden zich naar de man. Hij, een 27 jarige inwoner van Den Dungen, werd daar inderdaad aangetroffen en vervoerd naar een ziekenhuis. De politie startte een onderzoek waarbij de sporen wezen op een mogelijke aanrijding. Getuigen hadden daar ook een taxi gezien. Op datzelfde moment meldde in 's-Hertogenbosch een taxichauffeur zich bij de politie met de melding dat hij kort daarvoor problemen had gehad met een klant op weg naar Den Dungen. De twee meldingen werden gecombineerd en de taxi chauffeur is aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak.

Keywords: aanhouding letsel mogelijke aanrijding zwaargewond

Recent nieuws

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App
10-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event
26-01-2015

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
14-07-2014

Scharsterbrug - Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Drie gewonden bij aanrijding
01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

Scooterrijder botst op lantaarnpaal
25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.