Nieuwsberichten voor letselschadebureaus

11-05-2010

In de uitzending van Radar van 11 januari 2010 ging het over letselschadebureaus die met no cure no pay-contracten werken. Stichting De Ombudsman heeft aan de uitzending meegewerkt. Wij strijden al jaren tegen de praktijk van no cure no pay in letselschadezaken.

23-03-2010

Twaalf letselschadebureaus hebben een kort geding aangespannen tegen concurrent Jurilex, omdat dit bureau hen zwart zou maken bij intermediair en consument. De bureaus, waaronder alle leden van het samenwerkingsverband NLE, wijzen op publicaties op een aan Jurilex gerelateerde website en een brief van Jurilex aan tussenpersonen.

15-02-2010

Het televisieprogramma Tros Radar besteedde maandagavond aandacht aan het dubieuze declaratiegedrag van een aantal letselschadebureaus. Zo blijkt dat cliƫnten regelmatig onnodig een no cure no pay contract ondertekenen, waardoor ze duurder uit zijn.

04-02-2010

De Vereniging van Letselschade Advocaten LSA wil breken met leden die zaken betrekken van bureaus die zich schuldig maken aan kwalijke praktijken op het gebied van declareren en onvoldoende of onjuist informeren van cliƫnten. De ledenvergadering van de LSA heeft eind vorige week met grote meerderheid ingestemd met het bestuursvoorstel, zo bevestigt voorzitter Peter Langstraat.